Sledujte nás:

Jáhly s broskvemi

Zpět
  • Autor: Dogi8
  • Doba přípravy (min.): 40
  • Porce: 4.00

Lehký moučník po nedělním obědě

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Koření průměr5
Kompot light průměr420
Jáhly250

Dochucovadla:

Skořice

Energetická hodnota celkem: 4535 kJ

Bílkoviny (g): 23, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 222, SAFA (g): 2, Cukry (g): 40, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 1134 kJ

Bílkoviny (g): 5.8, Tuky (g): 2.5, Sacharidy (g): 55.5, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 10, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Jáhly uvaříme doměka (dle návodu na obalu) ve vodě a sirupu z konzervovaného ovoce. Uvařené jáhly rozmístíme do pečící formy a střídavě prokládáme s ovocem (dle chuti dochutíme mletou skořicí). Vložíme do trouby a pečeme zhruba 30minut při 180°C.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři